**Vores produkter er uden parfume og farvestof**

Afslappende massage og behandling

Under behandlingen bliver dine muskler masserer med hænder, arme og albuer. Der bliver løsnet op for alle muskler og hele kroppen bliver behandlet. Oliemassage modvirker træthed og øger din daglige energi. Massagen hjælper uanset om det er en skade i forbindelse med sport eller en stresset hverdag.

Vi har varme i briksen, så du ligger varmt og godt imens du bliver masseret grundigt igennem.

 

 

Hot stone behandling

Det er den dejligste måde at få lindret spændte muskler på. Når de varme sten ligger på din muskulatur, varmes vævet op og den følgene udvidelse af blod og lymfekar, giver fornyet blodgennemstrømning, og har en lindrende effekt på spændt og øm muskulatur.

Mere om stenene:

Vi bruger basalt(lava) sten som er en sort vulkansk bjergart, der absorberer og fastholder varmen i lang tid.

 

 

Thai Urteterapi massage

Vi begynder med at løsne din krop op med almindelig massage. Derefter masseres du med stofposer fyldt med velduftende, lindrene varme urter. Denne form af massage reducerer smerte og øger blodcirkulationen. Massagen giver dig en helt speciel skøn og varm oplevelse i kroppen.

 

 

Parmassage

Der er mange der gerne vil dele en god oplevelse når en hyggelig for- eller eftermiddag skal nydes i godt selskab.

Har du lyst til at invitere din kæreste, ægtefælle, eller ven med til noget særlig dejligt? Det kan være i har noget at fejre, eller bare trænger til rigtig at hygge jer og give jeres parforhold ekstra opmærksomhed!

Massagen foregår på to brikse, med to massører i sammen rum.

 

 

 

 

 

Ansigtsmassage (inkl. hoved og skuldre)

Regelmæssig ansigtsmassage modvirker tidlige rynker og mindsker spændinger. På længere sigt sikrer masagen at huden bevarer sin smidighed og elasticitet, og dermed sit ungdommelige udseende. Ved en ansigtsmassage masseres også hoved og skuldre. 

 

 

Fodbehandling

Fodpleje inkl. fodbad med fodbadesalt. Behandlingen inkluderer klipning, rensning og filning af negle, fjerning af neglebånd, fjerning af ligtorne og hårdhud.

Fodmassage

Formålet med fodmassage er at genoprette balancen i kroppen og dermed give lindring og en forøget velvære. Vi begynder med et fodbad. Fødderne masseres og trykkes på med fingre, træpind og knoer. Efter endt massage vil du opleve en dejlig lethed i fødderne.

 

 

Massage til børn

Massagen kan øge barnets koncentrationsevne og dermed give en bedre indlæring i skolen. Du kan også være en del af hele oplevelsen.

 

Aromaterapi massage

Behandlingen er mere blid, og kroppens endorfiner bliver frigivet. Det giver en skøn fornemmelse i kroppen og der bruges en ren æterisk olie, hvor du selv bestemmer hvilken duft du foretrækker blandet med basisolien. Massagen påvirker hud, væv og organer, samt kroppen som helhed.